Šta rade muškarci u kafanama? – Ništa ne rade. A šta pričaju? – Ništa naročito. Pa zašto onda sede u kafanama? – Baš zato. – D. Radović :)


rade-mukarci-u-kafanama-ni-ne-rade-a-priaju-ni-naroito-pa-zato-onda-sede-u-kafanama-ba-zato-d-radovi
ŠtarademukarcikafanamanitaneradetapričajunaročitopazatoondasedebazatoradovićŠta raderade muškarcimuškarci uu kafanama– ništaništa nene radešta pričaju– ništaništa naročitopa zaštozašto ondaonda sedesede uu kafanama– bašbaš zatoŠta rade muškarcirade muškarci umuškarci u kafanama– ništa neništa ne radea šta pričaju– ništa naročitopa zašto ondazašto onda sedeonda sede usede u kafanama– baš zatoŠta rade muškarci urade muškarci u kafanama– ništa ne radepa zašto onda sedezašto onda sede uonda sede u kafanamaŠta rade muškarci u kafanamapa zašto onda sede uzašto onda sede u kafanama

D;0: Šta radiš? D: Ništa evo jedem. D: Pa kako ništa kad jedeš?? I to je neštoo!!!! Like!Ništa nije zanimljivo kao strast, zato što je sve u njoj nepredviđeno i zato što je onaj koji u njoj učestvuje njena žrtva. Ništa nije tako plitko kao ljubav - ukus, u kojoj se sve računa, kao u svim prozaičnim poslovima života.Ništa neću da joj kažem, jer neću. Ona je jedna neozbiljna, najobičnija balavica. Mi stariji, mi iz osmog razreda, stavimo ruke u džepove i zviždućemo kroz zube. Baš nas briga za te devojčice.Ništa neću da joj kažem, jer neću. Ali ako pogleda nekog drugog, postaću najgori đak u školi.Dobar cilj rukovodstva je da se pomogne onima koji rade loše da rade dobro, i da se pomogne onima koji rade dobro da rade još bolje.To nisam ja, to je moja Šauma. -A zato svi muškarci stoje u tvom redu?! – Ma jook, vidi kolike su mi sise! :DSigurnost? Sigurnost si mogao da imaš i u zatvoru. Tri kvadratna metra, ništa stanarina, ništa komunalije, ništa porez, ništa izdržavanje dece. Ništa za registraciju kola. Ništa saobraćajni prekršaji. Ništa žvaka kako voziš pijan. Ništa gubitak na trkama. Besplatno lečenje. Drugarstvo sa onima sličnih interesovanja. Crkva. Besplatan pogreb.