Odlučio sam se za ljubav. Manje je istinito i manje vjerovatno, ali je plemenitije. I ljepše. Tako sve ima više smisla. I smrt. I život.


odluio-sam-se-za-ljubav-manje-istinito-i-manje-vjerovatno-ali-plemenitije-i-ljepe-tako-sve-ima-vie-smisla-i-smrt-i-ivot
meša selimovićodlučiosamsezaljubavmanjeistinitomanjevjerovatnoaliplemenitijeljepetakosveimaviesmislasmrtživotodlučio samsam sese zaza ljubavmanje jeje istinitoistinito ii manjemanje vjerovatnoali jeje plemenitijei ljepšetako svesve imaima viševiše smislai smrti životodlučio sam sesam se zase za ljubavmanje je istinitoje istinito iistinito i manjei manje vjerovatnoali je plemenitijetako sve imasve ima višeima više smislaodlučio sam se zasam se za ljubavmanje je istinito ije istinito i manjeistinito i manje vjerovatnotako sve ima višesve ima više smislaodlučio sam se za ljubavmanje je istinito i manjeje istinito i manje vjerovatnotako sve ima više smisla

Što sam bivao stariji, sve manje su me ispunjavala sitna zadovoljstva koja mi je život pružao i sve jasnije sam shvatao gde treba tražiti prave izvore radosti i smisla. Naučio sam da biti voljen ne znači ništa, a da je voleti sve, da je sposobnost da osećamo ono što daje lepotu i vrednost našem postojanju.Želim da činim dobre stvari. Želim da svet postane bolji zato što sam ja živeo. Želim da moj posao, moja porodica ima smisla. Ukoliko nekome ne činite život boljim, gubite vreme. Vaš život će postati bolji kada drugima ulepšate život.Bilo koji umetnik, kada ide da snima, treba da ima osećaj da bilo koja pesma koju snimi može biti hit. Ovo možda zvuči egoistično, ali ima smisla. Uverio sam se da ništa nije apsolutno tačno ni istinito, da sve zavisi od ličnog opažanja.Čim je čovek stariji i mudriji sve manje ima želju da se raspravlja o nebitnim stvarima. Jednostavno ima želju ustati, poželeti sve najbolje i otići.Znaš, nekada nije bitno koliko smo puta nekome oprostili, ako sve to ima smisla.